Sådan bliver du medlem

Ønsker du/I en plads i Mariager Havn udfyldes indmeldelseblanket og den sendes til mariagersejlklub@gmail.com

Du kan og så kontakte Havnemesteren som p.t .er Curt Conradsen der kan kontaktes på enten Tlf 2339 3967 eller på Email conradsencurt@gmail.com

Havnemesteren vil spørge efter din båds længde, bredde og dybde, for på den måde at finde den bedste plads. Er der flere pladser ledige vil i få pladsnumrene at vide og kan selv gå ned og kigge, eller vi kommer meget gerne på havnen og viser de fine faciliteter frem og tager en snak om klubben og pladserne.

Er der ikke pladser ledige, har vi en række låne/gæstepladser på ydersiden af A-broen som kan tilbydes indtil en af pladserne på indersiden bliver ledige.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i klubben.

Du kan hente indmeldelse blanket som word fil eller pdf fil​

Vi har ledige pladser i havnen – blandt Danmarks billigste…

F.eks. 30 fods båd

inkl. kontingent og vinterplads

Kun 2200 kr. årligt

- hvis du giver 10 timers arbejde i klubben

Indskud 3000 kr. – depositum 9.600 kr.

Henvendelse til Curt Conradsen – mobil 2339 3967